Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

PREAMBUL

“No STRESS Triathlon” isi propune sa promoveze sportul si buna dispozitie. Avand in vedere ca puteti alege varianta de concurs (individual sau stafeta), au acces la acest eveniment toti cei care fac miscare, chiar si ocazional.

Prin inscrierea si participarea la NoStress Triathlon, concurentii sunt de acord cu respectarea termenilor si conditiilor prezentului regulament.

Regulamentul este intocmit si este facut public conform legislatiei romanesti, si este disponibil pe site-ul www.nostressevents.ro , precum si la locul de desfasurare al competitiei

Prin participarea la aceasta Competitie, concurentii trebuie sa semneze declaratia pe proprie raspundere care are poate fi descarcata de aici

Varsta minima pentru participarea la acesta competitie este de 14 ani.

Cuvintele de ordine sunt: Competitie – Fair Play – Distractie.

Detaliile de desfasurare ale competitiei:
17 iunie 2017, Parcul Mogosoaia
Ordinea probelor este: INOT, BICICLETA si ALERGARE
Distantele de concurs stabilite sunt:
–       INOT 750m, BICICLETA 26 km si ALERGARE 7.5 km

Dispozitii Generale

  • Participantii sunt obligati sa respecte toate indicatiile primite de la organizatori sau de la voluntari pe tot parcursul desfasurarii competitiei, precum si a regulilor de circulatie care se impun pe drumurile pe care le intersecteaza in traseul lor.
  • Este OBLIGATORIE trecerea pe la toate punctele de control, traseul trebuie sa fie PARCURS IN INTREGIME, orice “taiere” sau “scurtare” aduce descalificarea concurentului;
  •  Numarul de concurs va fi purtat obligatoriu de cel care face proba respectiva: pentru inot va fi trecut cu markerul pe brat; pentru bicicleta se va pozitiona cu bratarile pe care le aveti in kit, pe ghidonul bicicleta; pentru alergare se va purta peste bust, in fata.
  • Cipul de cronometrare se va purta obligatoriu pe tot parcursul cursei,  la glezna. La STAFETA, cipul de cronometrare se va preda catre urmatorul coechipier. Participantii sunt raspunzatori de predarea Cipului de concurs la finalul competitiei, in acceasi stare in care l-au primit.
  • Rezultatele sunt clasificate in functie de timpul total al celor trei probe + timpii de tranzitie intre probe.
  • Este obligatoriu ca tranzitia intre probe sa se faca in locul special amenajat (zona de tranzitie).
  • Pentru participantii la STAFETA, cipul de cronometrare va reprezenta de fapt stafeta. Acesta va fi preluat/cedat, pe rand, de catre inotator, biciclist, alergator, in zona de tranzitie desemnata stafetelor;
  • Organizatorii isi iau dreptul de a descalifica orice concurent care nu respecta regulile concursului sau care are un comportament lipsit de fair-play.

PROPRIE RASPUNDERE

Fiecare participant isi asuma in intregime raspunderea pentru participarea la Triathlonul NoStress si va semna o declaratie pe propria raspundere in acest sens. Organizatorii nu sunt responsabili pentru accidentari/ situatii de urgenta/ retrageri din concurs sau orice alte incidente suferite de catre un participant pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului.
Concurentii sunt obligati sa furnizeze informatii corecte la inscrierea la triathlon (varsta, nivel de pregatire, etc), orzanizatorii nu sunt obligati sa verifice autenticitatea acestor informatii. In cazul in care sunt descoperite informatii false care au fost furnizate de catre un participant, acesta va fi descalificat.

Asistenta medicala din timpul desfasurarii curselor la toate probele este asigurata de ambulanta dotata corespunzator si personal medical calificat.
Prin inscrierea la concurs participantii declara ca sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre organizator, precum si cu participarea la Concursul “Triathlon NoSTRESS”.

Organizatorii se obliga, sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale si se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor si castigatorilor la prezenta competitie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament si legislatiei in vigoare.

CLASAMENTELE SE FAC PE URMATOARELE CATEGORII:

Ø  Clasament OPEN  cu locurile 1-5 pentru fiecare dintre categoriile masculin si feminin
Ø  Clasament Age Group. (masculin si feminin), 14-16, 17-19, 20-24, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60+ ani.
Ø  Clasament Primul Meu Triathlon (masculine si feminin) – participa doar cei care fac PENTRU PRIMA DATA un triathlon. Aici se incadreaza si cei care au participat pana acum in stafete, dar NICIODATA INDIVIDUAL
Ø  STAFETE: Masculin, Feminin, Mixt, Corporate, Family;

Daca una dintre categorii va avea mai putin de 5 participanti, atunci categoria respectiva se va contopi cu cea imediat urmatoare, sau cea imediat anterioara, dupa caz. 

Varsta unui concurent este considerata cea împlinita in cursul anului 2017.
Un triathlonist care a urcat pe podium la categoria OPEN, nu va mai fi premiat si la categoria de varsta.

Concurentii  vor primi si puncte in circuitul CrossTriathlon Series precum si premii conforme cu regulile din circuit.

Inscrierea si achitarea taxei de participare
Inscrierile si platile online se pot face pana in data de 9 iunie 2017.
Variantele de plata sunt: cu ordin de plata in contul Asociatiei Club Sportiv „NoStress” RO35RNCB0088144694960001 deschis la BCR sau direct cu cardul pe site-ul www.euplatesc.ro
Dupa data de 9 iunie  NU se mai accepta platile cu OP
Este obligatorie confirmarea platii pana la data de 9 iunie inclusiv.
Un concurent poate participa la proba individuala si poate face parte si dintr-o stafeta (inotator), situatie in care va plati taxa de participare doar ca inscris la individual.

Taxa de participare este de 135 RON pentru individual si 270 RON/ stafeta pana la data de 15 mai 2017

Dupa 15 mai taxele vor fi de 150 RON/ individual si respectiv 300 RON/ stafeta

Taxa de participare pentru stafeta are taxa fixa, indiferent de numarul de membrii in stafeta.

Un concurent poate face si doua probe intr-o stafeta

In cazul situatiilor exceptionale (accidentare, imposibilitate de a mai participare din diverse motive), taxa de participare poate fi returnata, cu conditia ca solicitarea sa fie facuta cu cel mult 2 saptamani inainte de data evenimentului. (in caz contrar, se va returna doar 50% din contravaloarea taxei de participare)

Ridicarea Kiturilor de concurs
Concurentii isi vor putea ridica kitul de participare din Bucuresti (detalii gasiti pe pagina de kituri aici), sau in dimineata concursului, daca sunt din provoncie, in intervalul 07:45 – 08:15 direct din Mogosoaia de la zona de START/ FINISH.
La ridicarea kit-ului de concurs, fiecare participant trebuie sa completeze si sa semneze o declaratie pe propria raspundere de participare la competitia NoStress. Pentru minori, aceasta declaratie va fi completata si semnata de catre unul dintre parinti, impreuna cu minorul.

Toti concurentii trebuie sa posede licenta FRTRI, cei care nu au legitimatie emisa de FRTRI pot opta pentru licenta de o zi. Costul acesteia este de 10 ron si ii confera concurentului dreptul de a participa la concursul respectiv.

ZIUA COMPETITIEI
Participarea la sedinta tehnica din dimineata competitiei (ora 08.30), este OBLIGATORIE.
Concurentii vor lua START-ul competitiei la ora 09:00, din zona pontonului din lacul Mogosoaia.

TRANZITIE:
In zona de tranzitie accesul este permis  DOAR CONCURENTILOR, si se face pe baza numarului de concurs.
In zona de tranzitie ESTE INTERZIS MERSUL PE BICICLETA
Zona de tranzitie va fi delimitata de plasa rosie si banda alb/rosu.
Zona de tranzitie se deschide la ora 07:30 si se inchide la ora 08:30. Dupa terminarea cursei, echipamentele se pot ridica de la rastel dupa ora 12:30 pe baza numarului de concurs.
Fiecare concurent isi va identifica corespondenta numarului de concurs cu numarul plasat la rastelul de biciclete. Va exista un spatiu personal de aprox 50 cm*1 m pentru fiecare participant, pe care il administreaza asa cum crede fiecare de cuviinta. RECOMANDAM ADUCEREA unui PROSOP precum si a unor invelitoare din plastic pentru a nu va fi udate lucrurile in timpul probei de inot.
Nu este permis ajutorul din exterior in zona de tranzitie

REGULAMENT PROBA INOT
Este obligatoriu sa fie respectat sensul de inot indicat;
Se recomanda costum de neopren de max 2 mm (apa are in perioada respectiva intre 18-24 grade).
Daca apa are peste 24 grade, costumul de neopren nu este permis.
Daca apa are sub 17 grade, costumul de neopren este obligatoriu.
Pozitionarea la start se va face din apa, in ordinea performantei. Intrarea si iesirea din apa se face pe pontonul de lemn din dreptul zonei de agrement Aqvamania.
Limita pana la care se va putea lua o pozitie la inot este data de o panglica de delimitare.
Rugam inotatorii de bras sa se pozitioneze in spatele plutonului de start, de asemenea si cei care stiu ca au performante mai slabe la inot.
Traseul de inot: se inoata pe partea stanga a lacului pana la baliza finala si apoi se intoarce pe cealalta parte a lacului, pana la pontonul de lemn. Tot timpul balizele vor fi in partea stanga a inotatorului.
Vor exista barci si Standup paddeling pentru supravegherea zonei, asa ca nu ezitati sa cereti ajutorul echipelor de interventie in cazul in care aveti probleme de orice fel.
In cazul in care apar situatii de orice natura, care nu au fost anticipate, organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica traseul de inot.

REGULAMENT PROBA BICICLETA
Dupa proba de inot, toti participantii vor merge in zona de tranzitie, la rastelul de biciclete, in dreptul numarului de concurs alocat pentru fiecare. Concurentii de la STAFETA vor astepta inotatorul la rastel, in dreptul numarului alocat stafetei, fara a impiedica trecerea celorlalti concurenti. DOAR acolo vor putea prelua cipul de concurs.
Concurentii  isi vor pune CASCA (OBLIGATORIU), se vor echipa pentru proba de bicicleta si vor merge PE LANGA BICICLETA pana la intrarea in traseu. ESTE INTERZISA URCAREA PE BICICLETA IN ZONA DE TRANZITIE.
Numarul de concurs se monteaza in fata bicicletei, pe ghidon.
Traseul de bicicleta are o lungime de 13 km si se desfasoara in jurul lacului Mogosoaia (parc, padure ) si este predominant off road (cu portiuni de asfalt la iesirea din parc, inspre lac) Participantii  vor avea de parcurs 2 ture de traeu (total 26 km). Traseul va fi parcurs OBLIGATOIU in intregime, orice scurtare sau taiere a lui va fi penalizata cu descalificarea participantului sau a echipei, dupa caz.
Traseul este semnalizare la fiecare schimbare de directive, iar depasirile se fac prin stanga si se striga de fiecare data: STANGA! Anuntati depasirea din spate, iar atunci CAND SUNTETI DEPASIT, NU SCHIMBATI DIRECTIA DE MERS!!!
Daca un participant intampina defectiuni la bicicleta sa, de orice natura, poate apela la ajutorul voluntarilor de pe traseu, sau la ajutorul altui concurent.
Participantii sunt obligati sa respecte regulile de circulatie care se impun pe drumurile pe care le intersecteaza in traseul de bicicleta.
Este interzisa aruncarea de pahare si alimente in afara zonei punctelor de control si alimentare. Vor fi doua puncte de control si alimentare cu apa si fructe.
Revenirea din circuitul de bicicleta se face pe poarta principal a parcului, treceti de zona de tranzitie si mai faceti inca o tura identica cu prima.Dupa ce parcurgeti si cea de-a doua tura de bicicleta, TREBUIE SA COBORATI DE PE BICICLETA ca sa intrati in ZONA DE TRANZITIE.

Concurentul trebuie sa aiba responsabilitatea numararii turelor. Daca in urma verificarii CHECK-POINTURILOR se constata ca un concurent nu a facut ambele ture de bicicleta, acesta este descalificat.

Este interzisa aruncarea de pahare si alimente in afara zonei punctelor de control si alimentare, concurentii care nu respecta acest lucru fiind descalificati.
In cazul in care apar situatii de orice natura, care nu au fost anticipate, organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica traseul de bicicleta.

REGULAMENT PROBA ALERGARE
Dupa ce sunt lasate bicicletele in rastel, fiecare la locul lui, se porneste in proba de alergare (INDIVIDUAL) sau se preda cipul alergatorului (STAFETA). Predarea cipului se face la rastel, la locul corespunzator numarului fiecaruia.
Obligatoriu trecerea se face prin coridorul de intrare in traseul de alergare.
Numarul de concurs se poarta obligatoriu in fata.
Traseul de alergare are o lungime de 1,5 km si se desfasoara pe aleile parcului Mogosoaia. Participantii vor avea de parcurs 5 ture de alergare, (total 7.5 km). Traseul va fi parcurs OBLIGATOIU in intregime,orice scurtare sau taiere a lui va fi penalizata cu descalificarea participantului sau a echipei, dupa caz.

Finishul probei de alergare si al intregului triathlon se face prin POARTA DE FINISH. Dupa ce terminati ULTIMA TURA DE ALERGARE  VETI FACE STANGA CATRE POARTA DE FINISH.

Concurentul trebuie sa aiba responsabilitatea numararii turelor.Daca in urma verificarii CHECK-POINTURILOR se constata ca un concurent nu a facut toate turele de alergare (5), acesta este descalificat.

Participantii sunt obligati sa respecte regulile de circulatie care se impun pe drumurile pe care le intersecteaza in traseul de alergare.

Este interzisa aruncarea de pahare si alimente in afara zonei punctelor de control si alimentare.
In cazul in care apar situatii de orice natura, care nu au fost anticipate, organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica traseul de alergare

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.