Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

PREAMBUL

“No STRESS Cross Duathlon” isi propune sa promoveze sportul si buna dispozitie. Avand in vedere ca puteti alege varianta de concurs (individual sau stafeta), au acces la acest eveniment toti cei care fac miscare, chiar si ocazional.

Prin inscrierea si participarea la NoStress Cross Duathlon, concurentii sunt de acord cu respectarea termenilor si conditiilor prezentului regulament.

Regulamentul este intocmit si este facut public conform legislatiei romanesti, si este disponibil pe site-ul www.nostressevents.ro , precum si la locul de desfasurare al competitiei

Prin participarea la aceasta Competitie, concurentii trebuie sa semneze declaratia pe proprie raspundere care are poate fi descarcata de aici

Prin inscrierea si participarea la NoStress Cross Duathlon, concurentii sunt de acord cu respectarea termenilor si conditiilor prezentului regulament.

Regulamentul este intocmit si este facut public conform legislatiei romanesti, si este disponibil pe site-ul www.nostressevents.ro , precum si la locul de desfasurare al competitiei

Prin participarea la aceasta Competitie, concurentii trebuie sa semneze declaratia pe proprie raspundere care are poate fi descarcata de aici

Prin inscrierea la acest eveniment pe site-ul nostressevents.ro, participantii sunt de acord ca organizatorii, partenerii si sponsorii să folosească numele, imaginile foto si video efectuate lui/ei in timpul concursului in scopuri promoţionale. Si sunt de acord să primsc mesaje informative si promoţionale de la organizatori si partenerii principali atat cu privire la acest concurs, cat si cu privire la evenimentele viitoare.

Prin completarea formularului de inscriere pe site-ul nostressevents.ro, participantii sunt de acord ca datele cu caracter personal comunicate de ei sa fie folosite in scopul organizarii evenimentului.

Varsta minima pentru participarea la acesta competitie este de 14 ani.

Cuvintele de ordine sunt: Competitie – Fair Play – Distractie.

Detaliile de desfasurare ale competitiei:
26 MAI 2018, Parcul Mogosoaia
Ordinea probelor este: ALERGARE, BICICLETA si ALERGARE
Distantele de concurs stabilite sunt:
–       ALERGARE 1: 4.5 KM, BICICLETA 13 km si ALERGARE 2: 3.0 km

Dispozitii Generale

  • Participantii sunt obligati sa respecte toate indicatiile primite de la organizatori sau de la voluntari pe tot parcursul desfasurarii competitiei, precum si a regulilor de circulatie care se impun pe drumurile pe care le intersecteaza in traseul lor.
  • Este OBLIGATORIE trecerea pe la toate punctele de control, traseul trebuie sa fie PARCURS IN INTREGIME, orice “taiere” sau “scurtare” aduce descalificarea concurentului;
  •  Numarul de concurs va fi purtat obligatoriu de cel care face proba respectiva: pentru bicicleta se va pozitiona cu bratarile pe care le aveti in kit, pe ghidonul bicicleta; pentru alergare se va purta peste bust, in fata.
  • Cipul de cronometrare se va purta obligatoriu pe tot parcursul cursei,  la glezna. La STAFETA, cipul de cronometrare se va preda catre urmatorul coechipier. Participantii sunt raspunzatori de predarea Cipului de concurs la finalul competitiei, in acceasi stare in care l-au primit.
  • Rezultatele sunt clasificate in functie de timpul total al celor trei probe + timpii de tranzitie intre probe.
  • Este obligatoriu ca tranzitia intre probe sa se faca in locul special amenajat (zona de tranzitie).
  • Pentru participantii la STAFETA, cipul de cronometrare va reprezenta de fapt stafeta. Acesta va fi preluat/cedat, pe rand, de catre alergator, biciclist, alergator, in zona de tranzitie desemnata stafetelor;
  • Organizatorii isi iau dreptul de a descalifica orice concurent care nu respecta regulile concursului sau care are un comportament lipsit de fair-play.

PROPRIE RASPUNDERE

Fiecare participant isi asuma in intregime raspunderea pentru participarea la NoStress Cross Duathlon Mogosoaia si va semna o declaratie pe propria raspundere in acest sens. Organizatorii nu sunt responsabili pentru accidentari/ situatii de urgenta/ retrageri din concurs sau orice alte incidente suferite de catre un participant pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului.
Concurentii sunt obligati sa furnizeze informatii corecte la inscrierea la duathlon (varsta, nivel de pregatire, etc), orzanizatorii nu sunt obligati sa verifice autenticitatea acestor informatii. In cazul in care sunt descoperite informatii false care au fost furnizate de catre un participant, acesta va fi descalificat.

Asistenta medicala din timpul desfasurarii curselor la toate probele este asigurata de ambulanta dotata corespunzator si personal medical calificat.
Prin inscrierea la concurs participantii declara ca sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de catre organizator, precum si cu participarea la Concursul “NoSTRESS Cross Duathlon Mogosoaia”.

Organizatorii se obliga, sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale si se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor si castigatorilor la prezenta competitie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament si legislatiei in vigoare.

CLASAMENTELE SE FAC PE URMATOARELE CATEGORII:

Ø  Clasament OPEN  cu locurile 1-3 pentru fiecare dintre categoriile masculin si feminin
Ø  Clasament Age Group. (masculin si feminin), 14-16, 17-19, 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+ ani.
Ø  Clasament Primul Meu Duathlon (masculin si feminin) – participa doar cei care fac PENTRU PRIMA DATA un duathlon. Aici se incadreaza si cei care au participat pana acum in stafete, dar NICIODATA INDIVIDUAL
Ø  STAFETE: Masculin, Feminin, Mixt, Corporate, Family;

Daca una dintre categorii va avea mai putin de 5 participanti, atunci categoria respectiva se va contopi cu cea imediat urmatoare, sau cea imediat anterioara, dupa caz. 

Varsta unui concurent este considerata cea împlinita in cursul anului 2018.
Un participant care a urcat pe podium la categoria OPEN, nu va mai fi premiat si la categoria de varsta.

Inscrierea si achitarea taxei de participare
Inscrierile si platile online se pot face pana in data de 18 Mai 2018.
Variantele de plata sunt: cu ordin de plata in contul Asociatiei Club Sportiv „NoStress” RO35RNCB0088144694960001 deschis la BCR sau direct cu cardul pe site-ul www.euplatesc.ro
Dupa data de 18 Mai  NU se mai accepta platile cu OP
Este obligatorie confirmarea platii pana la data de 18 Mai inclusiv.
Taxa de participare este de 100 RON pentru individual si 170 RON/ stafeta pana la data de 19 aprilie 2018 inclusiv

Din 20 aprilie taxele vor fi de 135 RON/ individual si respectiv 235 RON/ stafeta

In cazul situatiilor exceptionale (accidentare, imposibilitate de a mai participare din diverse motive), taxa de participare poate fi returnata, cu conditia ca solicitarea sa fie facuta cu cel putin 2 saptamani inainte de data evenimentului. 

Ridicarea Kiturilor de concurs
Concurentii isi vor putea ridica kitul de participare joi 24 mai in intervalul 16:30-20:30 (detalii gasiti pe pagina de kituri aici), sau in dimineata concursului, daca sunt din provoncie, in intervalul 08:00 – 08:30 direct din Mogosoaia de la zona de START/ FINISH.
La ridicarea kit-ului de concurs, fiecare participant trebuie sa completeze si sa semneze o declaratie pe propria raspundere de participare la competitia NoStress. Pentru minori, aceasta declaratie va fi completata si semnata de catre unul dintre parinti, impreuna cu minorul.

Toti concurentii trebuie sa posede licenta FRTRI, cei care nu au legitimatie emisa de FRTRI pot opta pentru licenta de o zi. Costul acesteia este de 10 ron si ii confera concurentului dreptul de a participa la concursul respectiv.

ZIUA COMPETITIEI
Participarea la sedinta tehnica din dimineata competitiei (ora 08.30), este OBLIGATORIE.
Concurentii vor lua START-ul competitiei la ora 09:00, de pe aleea principala a parcului Mogosoaia.

TRANZITIE:
In zona de tranzitie accesul este permis  DOAR CONCURENTILOR, si se face pe baza numarului de concurs.
In zona de tranzitie ESTE INTERZIS MERSUL PE BICICLETA
Zona de tranzitie va fi delimitata de plasa rosie si banda alb/rosu.
Zona de tranzitie se deschide la ora 08:00 si se inchide la ora 08:30. Dupa terminarea cursei, echipamentele se pot ridica de la rastel dupa ora 11:30 pe baza numarului de concurs.
Fiecare concurent isi va identifica corespondenta numarului de concurs cu numarul plasat la rastelul de biciclete. Va exista un spatiu personal de aprox 50 cm*1 m pentru fiecare participant, pe care il administreaza asa cum crede fiecare de cuviinta. 
Nu este permis ajutorul din exterior in zona de tranzitie

REGULAMENT PROBA 1 DE ALERGARE
Alinierea la START se va face in ordinea nivelului de pregatire si a rezultatelor personale (cei mai buni se vor aseza mai in fata)
Numarul de concurs de alergare se poarta obligatoriu in fata.
Traseul de alergare are o lungime de 1,5 km si se desfasoara pe aleile parcului Mogosoaia. Participantii vor avea de parcurs la proba 1 de alergare 3 ture de alergare, (total 4.5 km). Traseul va fi parcurs OBLIGATOIU in intregime,orice scurtare sau taiere a lui va fi penalizata cu descalificarea participantului sau a echipei, dupa caz.

Concurentul trebuie sa aiba responsabilitatea numararii turelor. Daca in urma verificarii CHECK-POINTURILOR se constata ca un concurent nu a facut toate turele de alergare, acesta este descalificat

REGULAMENT PROBA 2 DE BICICLETA
Dupa prima proba de alergare , toti participantii vor merge in zona de tranzitie, la rastelul de biciclete, in dreptul numarului de concurs alocat pentru fiecare. Concurentii de la STAFETA vor astepta alergatorul la rastel, in dreptul numarului alocat stafetei, fara a impiedica trecerea celorlalti concurenti. DOAR acolo vor putea prelua cipul de concurs.
Concurentii  isi vor pune CASCA (OBLIGATORIU), se vor echipa pentru proba de bicicleta si vor merge PE LANGA BICICLETA pana la intrarea in traseu. ESTE INTERZISA URCAREA PE BICICLETA IN ZONA DE TRANZITIE.
Numarul de concurs se monteaza in fata bicicletei, pe ghidon.
Traseul de bicicleta are o lungime de 13 km si se desfasoara in jurul lacului Mogosoaia (parc, padure ) si este predominant off road (cu portiuni de asfalt la iesirea din parc, inspre lac). Traseul va fi parcurs OBLIGATORIU in intregime, orice scurtare sau taiere a lui va fi penalizata cu descalificarea participantului sau a echipei, dupa caz.
Traseul este semnalizare la fiecare schimbare de directive, iar depasirile se fac prin stanga si se striga de fiecare data: STANGA! Anuntati depasirea din spate, iar atunci CAND SUNTETI DEPASIT, NU SCHIMBATI DIRECTIA DE MERS!!!
Daca un participant intampina defectiuni la bicicleta sa, de orice natura, poate apela la ajutorul voluntarilor de pe traseu, sau la ajutorul altui concurent.
Participantii sunt obligati sa respecte regulile de circulatie care se impun pe drumurile pe care le intersecteaza in traseul de bicicleta.
Este interzisa aruncarea de pahare si alimente in afara zonei punctelor de control si alimentare. ORICE ABATERE DE LA ACEASTA REGULA VA ATRAGE DESCALIFICAREA CONCURENTULUI, SAU A ECHIPEI, DUPA CAZ. Vor fi doua puncte de control si alimentare cu apa si fructe.
Revenirea din circuitul de bicicleta se face pe poarta principal a parcului, TREBUIE SA COBORATI DE PE BICICLETA in zona semnalizata de Dismount si apoi sa intrati in ZONA DE TRANZITIE, pe langa bicicleta.

In cazul in care apar situatii de orice natura, care nu au fost anticipate, organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica traseul de bicicleta.

REGULAMENT PROBA 3 de ALERGARE si FINISH-ul cursei

Dupa ce sunt lasate bicicletele in rastel, fiecare la locul lui, se porneste in ultima proba, cea de alergare (INDIVIDUAL) sau se preda cipul alergatorului (STAFETA). Predarea cipului se face la rastel, la locul corespunzator numarului fiecaruia.
Obligatoriu trecerea se face prin coridorul de intrare in traseul de alergare.
Numarul de concurs de alergare se poarta obligatoriu in fata.

Traseul de alergare are o lungime de 1,5 km si se desfasoara pe aleile parcului Mogosoaia. Participantii vor avea de parcurs la proba 3 de alergare 2 ture de alergare, (total 3.0 km).

Traseul va fi parcurs OBLIGATOIU in intregime,orice scurtare sau taiere a lui va fi penalizata cu descalificarea participantului sau a echipei, dupa caz.

Concurentul trebuie sa aiba responsabilitatea numararii turelor. Daca in urma verificarii CHECK-POINTURILOR se constata ca un concurent nu a facut toate turele de alergare, acesta este descalificat

Finishul probei de alergare si al intregului duathlon se face prin POARTA DE FINISH. Dupa ce terminati ULTIMA TURA DE ALERGARE  VETI FACE STANGA CATRE POARTA DE FINISH.

Participantii sunt obligati sa respecte regulile de circulatie care se impun pe drumurile pe care le intersecteaza in traseul de alergare.

Este interzisa aruncarea de pahare si alimente in afara zonei punctelor de control si alimentare. ORICE ABATERE DE LA ACEASTA REGULA VA ATRAGE DESCALIFICAREA CONCURENTULUI, SAU A ECHIPEI, DUPA CAZ.
In cazul in care apar situatii de orice natura, care nu au fost anticipate, organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica traseul de alergare

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.